Ανοιχτά καθημερινά 5:00 μμ – 9:00 μμ

Μουσειοσκευή

Η Στέγη Βιτσέντζος Κορνάρος, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών στόχων της, σχεδιάζει, με τη βοήθεια μουσειοπαιδαγωγού, τη δημιουργία και κατασκευή μουσειοσκευής με θέμα το κορναρικό έργο Ερωτόκριτος και τον ποιητή του Βιτσέντζο Κορνάρο. Η μουσειοσκευή θα τεθεί στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας και “ονειρεύεται” να ταξιδέψει στα σχολεία της Ελλάδας προσφέροντας στους μαθητές που διδάσκονται τον Ερωτόκριτο και τους καθηγητές τους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το έργο και τον δημιουργό του υπό το πρίσμα εναλλακτικού τρόπου διδασκαλίας με τη βοήθεια ειδικά σχεδιασμένου εκπαιδευτικού υλικού.

Οι μαθητές, μέσα από ευφάνταστες δραστηριότητες, πλούσιο εποπτικό υλικό και ποικίλα οπτικοακουστικά ερεθίσματα, θα αναβιώσουν το πνεύμα της εποχής του Κορνάρου, θα έρθουν σε επαφή με πτυχές του εμβληματικού ποιήματος, θα αναστοχαστούν πάνω στα θέματα που πραγματεύεται και θα μπορέσουν να μετουσιώσουν βιωματικά τις αρετές και τις αξίες του σε πυξίδα ζωής.

1

Capacity:

Hireage from $800 / hr

Adiom Auditorium

6,500 square feet of outdoor space located adjacent to the bookstore. The centerpiece of this plaza is the Nancy Rubins’ sculpture, Airplane Parts (2005). Suitable for stand up receptions for 800 and seated events for 100. Limited tenting is allowed.

Capacity:

Hireage from $800 / hr

3pixels © 2022. All Rights Reserved