Ανοιχτά καθημερινά 5:00 μμ – 9:00 μμ

Όλες οι εκδηλώσεις

Έναρξη του 2ου φοιτητικού διαγωνισμού “Βιτσέντζος Κορνάρος”

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο της Στέγης ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ η έναρξη του 2ου φοιτητικού διαγωνισμού “Βιτσέντζος Κορνάρος”, που διοργανώνει η Στέγη Β.Κ. και απευθύνεται στους πρωτοετείς φοιτητές του τμήματος Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.) Σητείας.
Οι φοιτητές παρέλαβαν δωρεάν το βιβλίο ”Ερωτόκριτος” του Βιτσέντζου Κορνάρου το οποίο θα πρέπει να μελετήσουν για να εξεταστούν στο τέλος της Ακαδημαϊκής χρονιάς με ένα τεστ πολλαπλών επιλογών το οποίο επιμελείται η φιλόλογος, κρητολόγος, Δρ. Μαρία Χριστιάνα Πάσσου. Το χρηματικό έπαθλο θα είναι 600 ευρώ (Α΄ βραβείο 300 ευρώ, Β΄ βραβείο 200 ευρώ, Γ΄ βραβείο 100 ευρώ). Υπεύθυνη του διαγωνισμού είναι η κ. Αγγελική Χρηστάκη, εκπαιδευτικός MEd.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι φοιτητές ενημερώθηκαν για τον Ερωτόκριτο και τον Βιτσέντζο Κορνάρο από την κ. Σοφία Φουστέρη, εκπαιδευτικό MΕd, η οποία τους εισήγαγε στο έργο του ποιητή της Κρητικής Αναγέννησης με μια λεπτομερή παρουσίαση. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιπρόεδρος του τμήματος Δρ. Θεοδώρα Μουρατίδου η οποία ευχαρίστησε τη Στέγη ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ για την πρωτοβουλία συνεργασίας με το ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. και ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης ο οποίος καλωσόρισε τους φοιτητές στην πόλη και τους ευχήθηκε καλή διαμονή.
  • Κατηγορία: Διαγωνίσμος
  • Ημερομηνία: 8 Δεκεμβρίου, 2023
  • Τοποθεσία:Βιτσέντζου Κορνάρου 97 & Καζαντζάκη

3pixels © 2022. All Rights Reserved